lauantai 2. tammikuuta 2016

Mustapapu-herkkusieniwrap

Teimme näitä viikolla iltaruoaksi, mutta itse miellän wrapit ehkä ennemmin lounaaksi. Wrapin lisukkeeksi pieni kulhollinen kasviksia, kuten paprikaa, tomaattia ja kurkkua, niin nälkä kaikkoaa muutamaksi tunniksi!







Mustapapu-herkkusieniwrap (4 annosta)

öljyä paistamiseen

150 g herkkusieniä
2 paprikaa/suippopaprikaa
1 isohko sipuli
1 tetra mustapapuja
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
(puolikkaan limen mehu)
(n. 1 rkl balsamicoa)
(n. 1 rkl soijakastiketta)

hummusta
1 avokado
jääsalaattia
4 isoa tortillaa


Viipaloi herkkusienet ja ruskista ne öljyssä paistinpannulla. Herkkusienien paistuessa viipaloi paprika ja leikkaa sipuli suikaleiksi (sipuli puoliksi ja siitä "puoliympyröiksi"). Kun sienet ovat ruskistuneet, siirrä ne sivuun lautaselle, ja kuullota paprikoita ja sipulia paistinpannulla. Siivilöi ja huuhtele mustapavut, ja lisää ne pannulle kasvisten joukkoon. Lisää pannulle myös herkkusienet. Mausta kasvishöystö suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla. Meillä oli edellisestä ruoanlaitosta jäänyt puolikas lime jääkaappiin.

Viipaloi avokado ja huuhtele sopiva määrä jääsalaattia. Yhdestä avokadosta riittää neljälle syöjälle.


Lämmitä tortillaa mikrossa noin 20 sekuntia, jotta wrapiksi taitteleminen on helpompaa. Sipaise tortillalle hummusta, lusikoi päälle kasvishöystöä, laita päälle avokadoviipaleita ja jääsalaattia. Taittele wrapiksi.




Itse olen muutama viikko sitten syönyt lounaaksi Chocochilin hummuswrapeja, suosittelen kokeilemaan myös niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti