keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Terveisiä anti-Strömsöstä!

Näin on joulukuu ja kuluva vuosi tullut päätökseensä. Loppuvuodesta oli tarkoitus treenata "varastoon" ja rauhoittua joulunviettoon ja ottamaan uusi vuosi vastaan. Tietenkään asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan.

Jojottelimme mieheni kanssa flunssaa vuorotellen toinen toiselta joulukuun puolivälistä lähtien, ja oletettavasti uudet salillemenokenkäni (kyllä, juuri ne) eivät olleet yhtä sopivat kuin edelliset, vaikka ovat saman valmistajan kengät. Oikean jalan nilkkaan tuli hiertymä, jolla kesti parantua kaksi viikkoa.

Viikko ennen joulua alkoi stressaaminen sekä joululahjoista että jouluruoista - joita tein vain muutaman -, niin en ehkä olisi stressiltä ja tekemiseltä ehtinyt salille. Ehkä.

Laiskottelu ja työttömyys ovat kuitenkin saaneet aikaan sen, että edellisessä työsuhteessa ärtynyt ja pitkään lepokivuista kärsinyt De Quervainini on lauhtunut, ja voin jopa sanoa tuntevani itseni terveeksi!

Näillä fiiliksillä olisi tarkoitus suunnata kohta uutta vuotta, uusia suunnitelmia ja toivottavasti myös uusia haasteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti