torstai 3. joulukuuta 2015

Mistä treenihanskat?

Olen sen verran neiti, että mieluusti käytän treenatessa hanskoja. Etenkin kämmenen alue kipeytyy vetävissä liikkeissä, ja hanskoilla saa lisätyksi pitoa. Meidän salilla on magnesiumin käyttö kielletty siisteyssyistä.

Olin ollut ihan semityytyväinen vanhoihin Casallin hanskoihini, mutta etenkin ylätaljassa ote ei ihan toimi, ja kämmen kipeytyy ja kovettuu juuri sormien alapuolelta (onko sille alueelle joku nimi, muu kuin rystysten alapuoli :D). Ilman hanskoja sattuu, ja hanskojen kanssa iho kuitenkin rullaantuu ja tulee kipeäksi.



Ostin testiin kotimaisen (!!!!) Tafferin Krippers-kämmensuojat. Jonkin verran totuttelua Krippersien käyttö vaati, mutta etenkin ylätaljassa ne toimivat hyvin. Krippersejä ei tarvitse pitää kädessä koko aikaa, mikä on jonkun mielestä hyvä ja toisen mielestä huono asia. Itselleni on aikalailla se ja sama, onko hanskat koko ajan kädessä, mutta mikäli niitä kanniskelee mukana, on kanniskeltavaa hanskojen verran enemmän, ja riski unohtaa ne jonnekin on olemassa. :)



Krippersit eivät kuitenkaan päätyneet meikäläiselle aktiivikäyttöön. Vanhojen hanskojen eduksi tuli valitettavasti se, että ne tukevat peukaloa, ja valitettavasti oma kätönen on vielä siinä kunnossa, että treenin aikana tuki on todella tarpeellinen. Ihan alkuvaiheessahan palasin treenien pariin lääkäriltä saadun peukalotuen kanssa, mutta pidemmän päälle sen kanssa treenaaminen ei onnistu - enkä usko olevan suositeltavaakaan.

Hanskojen etsintä siis jatkunee vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti